<
Villa Ultra Marine, остров Миконос, Гърция

В югозападната част на остров Миконос, изящната вила Ultra Marine е построена в привилегированата зона на Турлос, откъдето можете да се насладите на невероятната гледка към Егейско море и древния остров Делос. 

Намира се над новото пристанище на Миконос, което обслужва ежедневните фериботи и круизни кораби, в близост до Миконос Таун, който е добре известен със своите живописни тесни улички и ярък космополитен живот. 

Вила Ultra Marine се простира на три нива и е запазила традиционния характер и типичната за острова архитектура с меки извити линии. Входът води до светлите вътрешни пространства, където дървото преобладава както в подовете, така и във високите тавани. Перфектният баланс между антични и рустикални елементи и уникална селекция от произведения на изкуството допълват елегантната декорация. 

Екстериорът на вила Ultra Marine се състои от инфинити басейн с шезлонги, няколко места за сядане и просторна трапезария, която е покрита с пергола, която създава сянка и защита от слънцето и е идеална за незабравими събирания. 
Мястото е защитено от ветровете на острова и е идеално да се отдадете на зашеметяващите залези и емблематично синия цвят на Егейско море. 

 

Villa Ultra Marine, остров Миконос, Гърция

 

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

Villa Ultra Marine е перфектен избор за бохеми или романтични души, или за всеки, който търси елегантен и спокоен престой на остров Миконос.

Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X