<
Лаос

Лаос е задължително място за пътешествениците, които странят от космополитния дух на тривиалните дестинации и петзвездния лукс. Любителите на природните красоти ще се изгубят сред зелените хълмове и оризовите полета. Будистките храмове ще ви възхитят със своята архитектура, а малките селца ще ви покажат, че има места, на които времето наистина е спряло. Тук все още можете да откриете хора, които живеят по същия начин, както са живели предците им преди столетия, а къщите, построени върху пилони и огромните, тучни полета изглеждат сякаш са излезли от снимачната площадка на някой филм. 

Вълшебният Луанг Прабанг ще ви изненада с гледки на стотици монаси, бързащи за молитва в своите традиционни роби и безброй будистки храмове. Страната води класациите по екотуризъм с множество защитени местности и възможности да усетите как живеят местните в малките селца. Ритъмът на живота тук е много по-различен – все пак това е Lao People's Democratic Republic, a съкращението PDR може да означава точно това, или пък „Please Don’t Rush“ (моля, не бързайте), както се шегуват местните.

Разгледай нашите предложения
Екскурзия до Виетнам, Лаос и Камбоджа - ми...
Прекрасна комбинация от 3 азиатски държави в едно пътуване; Гарантирани дати и запазени самолетни билети; Специално подбрани центр...
Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X