<
Уганда и Руанда

Трудно може да се опише с думи това пътешествие и приключение. Пътуваме до Уганда и Руанда заради великолепната природа, огромното биоразнообразие, горилите, шимпанзетата, стотиците видове птици, животни и растения.

Заради непокътнатата си природа тук ще срещнем множество животински видове, насекоми, птици, зверове, както и ще се насладим на невероятно красиви спиращи дъха гледки. Другата ни цел са местните жители, които ще срещаме в малките забутани селца и запознанството с тяхната култура и ежедневие. Предлагаме ви едно уникално пътешествие до едно от малкото останали места, където живеят половината от осемстотинте планински горили в света. 

Уганда може и да не е така известна като Руанда, Кения или Ботсвана, ала Уганда е необикновената, изумрудено зелена градина на Африка.

 

 

Разгледай нашите предложения
Септемврийски празници 2022: Екскурзия до ...
Трудно може да се опише с думи това пътешествие и приключение в Уганда. Неслучайно още в миналия век Уинстън Чърчил описва Уганда като Пе...
Ноември 2022: Екскурзия - приключенско саф...
Трудно може да се опише с думи това пътешествие и приключение. Пътуваме до Уганда и Руанда заради великолепната природа, огромното биораз...
Copyright © 2022 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X