<
The St. Regis Venice 5*, Венеция, Италия

С авангарден външен вид и дизайн, The St. Regis Venice 5* съчетава удивителен, модерен интериор с историческия си произход като най-добра локация в града. Заобиколен от Канале Гранде с изглед към емблематични забележителности, хотелът стои на този привилегирован пиедестал повече от век и половина. Стилен дизайн, интелигентна технология и St. Regis Butlers създават среда на безупречен комфорт.

Сред най-просторните и елегантно обзаведени луксозни помещения ( с дизайнерско обзавеждане по поръчка и подбрани произведения на изкуството) за настаняване във Венеция, всяка от 130-те стаи за гости и 39-те апартамента на The St. Regis Venice 5* празнува модерния дух на града и потапящата прегръдка на неговите водни и светлинни игри. 
Убежище за сетивна релаксация и забележително общуване, Италианската градина предлага достъп до редица заведения за хранене и напитки - Gio’s Restaurant and Terrace, the St. Regis Bar и at Arts Bar - авангардна селекция от модерни и класически коктейли, вдъхновени от изкуството, първокласни италиански алкохолни напитки и непринудена елегантност.

Около хотела ще откриете луксозни бутици и галерии за съвременно изкуство, които водят посетителят до Teatro La Fenice и съкровищата на Piazza San Marco.

 

The St. Regis Venice, Италия

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

The St. Regis Venice 5* предлага луксозна обстановка за престой в сърцето на Венеция и прекрасна гледка към Канале Гранде. Той разполага с панорамен ресторант и бар, както и с интериор във венециански стил, с пищни дизайнерски мебели. 
Хотелът е заобиколен от магазини, кафенета и ресторанти. Той е на 5 минути пеша от базиликата Сан Марко.

Copyright © 2023 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X