<
The Ritz Carlton 5*, Grand Kayman, Кайманови острови

След обмислен, грандиозен проект за реновиране през 2021 г., емблематичният The Ritz Carlton 5*, Grand Kayman  се трансформира, вдъхновен от историята, културата и елементите на околната среда на островите чрез топли и цветни пространства, които оживяват сетивата. Дълбоки преживявания и съкровени спомени ви очакват в този дългогодишен луксозен курорт в Гранд Кайман.

При пристигането си в курорта ще се потопите в усещането, че сте добре дошли у дома. На всяка крачка детайлите напомнят за британския карибски стил, който определя Каймановите острови, като същевременно отразява модерната крайбрежна елегантност.

Курортът предлага достатъчно пространство, в което да намерите всичко, което търсите, и да излезете преобразени:

  • Ресторантите в този курорт на Гранд Кайман презентират Карибите по свой собствен начин. Шест различни бара и ресторанта, включително Blue от Eric Ripert, единственият AAA Five Diamond ресторант в Карибите. Морските дарове в Blue от Ерик Риперт са местни. Крайбрежният Сейнт Джун е известен със своите пиня колада. Крайбрежният Andiamo предлага непринудена атмосфера. А следобедния чай в Silver Palm включва смели островни вкусове.
  • Луксозен спа център и бутик за търговия на дребно.
  • Еко-приключенска програма за деца и възрастни, проектирана от Жан-Мишел Кусто.
  • Голф клуб Ritz-Carlton, Гранд Кайман и Бункерът, единственият голф симулатор Trackman на острова.
  • Най-голямата бална зала в Гранд Кайман и пищни открити сватбени пространства.
  • Значителна публична колекция от произведения на изкуството и най-дълго съществуващата художествена галерия на Каймановите острови, включваща местни художници.
  • Аквапарк Starfish Cay изпълнен със забавления под слънцето за най-малките гости.
  • Дейности и курортни изживявания, които обхващат от Seven Mile Beach до North Sound на Каймановите острови.

Този крайбрежен хотелски комплекс е само на 3 км. от Джордж Таун и на 10 минути с кола от Международно летище „Owen Roberts“.

The Ritz Carlton 5*, Grand Kayman, Кайманови острови

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

Потопете се в лукс, вдъхновен от многообразието и културното богатство на Каймановите острови в това изпълнено със слънце карибско убежище. 

Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X