<
The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Венеция, Италия

Дворецът Грити - покрит със скъпоценни тъкани, антики и изкуство, пропит от атмосфера, която наистина капсулира духа на Венеция. Прекрасният персонал върши страхотна работа, за да гарантира, че ще бъдете топло посрещнати. С всяка стъпка нахлувате в един петстотин годишен благороднически дом. Страхопочитанието просто никога не спира: поръчвате питие в бар Longhi и осъзнавате, че пръстите ви почиват върху чудесно изваян парапет на олтар; излежавате се в апартаменти, обитавани от легенди като Хемингуей и Пеги Гугенхайм; разхождате се по коридори, украсени с безценно изкуство и мебели. Нищо няма да ви накара да се почувствате адекватно и повярвайте ни, тези феноменални гледки към Канала никога, никога не излизат от мода, не се превръщат в клише. 
Ако търсите усещане за чудо, ще откриете, че нищо друго не може да се сравни с този хотел.

Хотел Gritti Palace 5* се помещава в сградата на някогашно аристократично имение, реставрирано до първоначалното му великолепие. Намира се на Канале Гранде във Венеция и има изглед към църквата Санта Мария дела Салуте. Декорът на всички луксозни стаи включва антики и муранско стъкло.
Стаите разполагат с климатик, телевизор с плосък екран със сателитни канали и собствена баня с халати и чехли. Някои от стаите предлагат изглед към Канале Гранде или към града.

Gritti Palace, A Luxury Collection Hotel е само на 5 минути пеша от операта Ла Фенис и на 500 метра от площад Сан Марко. 
Хотелският ресторант Club del Doge предлага ястия, приготвени с пресни съставки от пазара Риалто. Закуската се сервира в елегантна зала с кристални полилеи.

 

The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Венеция, Италия

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

The Gritti Palace 5* - място закотвено в сърцето на Венеция! Дворецът Грити е интимен пристан на изисканост, висша гастрономия и романтика. Възможно най-добрият начин да откриете Венеция.


 

Copyright © 2023 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X