<
Mnemba Island, Занзибар, Танзания

Открийте чист, непретенциозен рай на този изключителен остров Мнемба, където простите удоволствия се превръщат в най-ценните ви спомени за много години напред. Отпуснете се на собствения си участък от плажа, където семпли, но луксозни ленти надникват върху чистия пясък от пъстрата сянка на боровата гора казуарина. Сламени заведения за хранене и места за сядане или барове се гордеят с красиви открити гледки към плажа и невероятни гледки към Занзибар.

Подноси за късна закуска, пълни с тропически плодове, прясно изцеден сок и танзанийско кафе, могат да бъдат доставени на плажната банда за тези, които искат да се отдадат на релакс. Прясно суши и охладено шампанско могат да се появят дискретно на плажните шезлонги на гостите, ако искат да отпразнуват великолепния залез насаме. Романтични вечери на свещи се сервират на плажа, като вълните се плискат нежно в краката на гостите. 

Позволете си да се отпуснете и да си вземете почивка с йога и масажи в спокойното убежище на вашата банда.

 

Mnemba Island, Занзибар, Танзания

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

Пропит с култура и история, Занзибар примамва авантюристи, мореплаватели и търговци от далеч. Известен като островът на подправките, от вековната търговия с карамфил, индийско орехче и канела, днес Занзибарският архипелаг все още се къпе в опияняващи аромати на подправки, а традиционните лодки доу все още се носят през хоризонта.
Романтично скривалище, остров Мнемба е ексклузивен рай, включващ дванадесет шикозни рустикални банда край плажа, само за 24 гости, свързани със спиращия дъха атол Мнемба.

Copyright © 2023 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X