<
La Mamounia 5*, Маракеш, Мароко

Вечен и изключително модерен, лъчезарен и интимен, ориенталски, луксозен и автентичен, митичен и жизнен: La Mamounia 5* е всичко и всичко наведнъж. Този хотел-дворец в сърцето на Маракеш предлага уникални изживявания, несравними и неподражаеми емоции и незабравими моменти.

Верен на уникалната си идентичност, подхранван от дългогодишна традиция на лукс и изключително обслужване, La Mamounia винаги се е преоткривал с елегантност и грация.

Открийте духа на La Mamounia 5*: перфектната алхимия, мароканското изкуство на живот! Романтичен престой, безкрайни различни вкусове в един от четирите ресторанта, уелнес изживяване в спа центъра, стилни и спокойни вечери с приятели в Le Churchill - преконфигуриран в ексклузивно пространство за шампанско и хайвер или по-оживени вечери в салона на покрива, семеен неделен брънч около басейна: изберете своя собствено изживяване и се насладете на всяка секунда от уникалния си престой. Опитайте la dolce vita в L’Italien, ресторантът на главния готвач Jean-Georges. Той се гордее с топлата и гостоприемна атмосфера на луксозна тратория; пици на дърва се сервират заедно с антипасти като част от обляно от слънце, гурме меню. Хотелът също е дом на Le Marocain ресторант, където най-великите класики на Червения град се преразглеждат в ритъма на андалуски музиканти. 

Зад всяка традиционна дървена врата се крие луксозно убежище, където стилът и невероятният комфорт царуват в атмосфера, която фино и елегантно съчетава мароканско майсторство и съвременен дизайн. Стаи, апартаменти и риади – три превъзходни частни къщи, скрити в градините на La Mamounia 5* – ви насърчават да се отпуснете и да се забавлявате.

Скрит от човешкия поглед и защитн от света, спускайки се надолу по стълбите и осветен от фенери, СПА центърът е истинско светилище от черен сапун, глина Ghassoul, арганово масло и розова вода.

С толкова много предложения, La Mamounia 5* гарантира, че всеки гост може да се наслади на нови и уникални изживявания по време на престоя си. Залата за игри e оборудвана с билярдна маса, флипери и джаги, докато частното кино предлага пълна тишина. Винарската изба осигурява луксозна и невероятно изискана обстановка за гурме вечери с изключителни дегустационни сесии, включващи изключителни вина, да не говорим за приеми за престижни семинари и невероятни сватби в Маракеш.

Всеки ден и по всяко време La Mamounia 5* предлага несравнимо изживяване.

 

La Mamounia 5*, Маракеш, Мароко

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

Точно извън Медината, почти срещу минарето на Джамията Кутубия , има хотел - синоним на Маракеш, с митове и легенди идентични с тези на града. Това е La Mamounia, открит за първи път през 1923 г. и напълно реновиран през 2020 година и скоро празнуващ 100 годишнината си.

Открийте духа на La Mamounia 5*: перфектната алхимия, мароканското изкуство на живот! 

 

Copyright © 2023 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X