<
Grumeti Serengeti River Lodge, Национален парк Серенгети, Танзания

Известни с огромните си пасища, безкрайните открити равнини на великолепния Национален парк Серенгети се гордеят с 35 вида дивеч, обитаващ равнините, и многобройни птици.

Използвайки естествената извита форма на реката и отдавайки почит на традиционната масайска Manyatta, която се състои от 48 традиционни къщи, заобикалящи заграждение за добитък, Grumeti Serengeti River Lodge се разгръща, за да разкрие сдържано усещане за лукс. Украсен с тъкани в aафриканския дизайн Kitenge и подчертан с каменни стени, Grumeti Lodge също така се отличава с живите цветове характерни за рибарските общности около езерото Виктория и сивите тонове, като препратка към цвета на кожата на хипопотама, които са красиво вплетени в удобни поръчкови, с ръчно изработени елементи мебели.

Влизането в зоната за гости при пристигането е истински „уау“ момент. Просторните палуби са идеални за съзерцание на залези с изглед към реката, а искрящия плувен басейн на лоджа осигурява гледка към стадата хипопотами отдолу. Близостта до вода привлича изобилие от диви животни през деня и нощта.

Леко докосващи земята и привидно носещи се през пейзажа, 10-те елегантни и много просторни апартамента за гостите на Grumeti Serengeti River Lodge предлагат естествена светлина, огромно легло, вана, вътрешен душ (с невероятна гледка) и частен малък басейн. Семейният апартамент, с добаване по-малка детска спалня, предлага за приключенски настроени семейства уникалната възможност да изследват заедно африканската природа.

Потопете се в изисканите ястия на Grumeti Serengeti River Lodge с много обичаните и добре познати подноси за закуска, пълни с прясно изцедени сокове и домашно изпечен хляб, докато интерактивната кухня създава пространство за гостите да работят заедно с главните готвачи и да планират своите менюта за деня. 

Потопете се в изисканите ястия на Grumeti Serengeti River Lodge с много обичаните и добре познати подноси за закуска, пълни с прясно изцедени сокове от екзотични плодове и домашно изпечен хляб, докато интерактивната кухня създава пространство за гостите да работят заедно с главните готвачи и да планират своите менюта за деня. 

За тези, които търсят активна тренировка, отидете във фитнеса. Въпреки това, ако искате да се поглезите, отдайте се на африканско уелнес лечение в стаята.

 

 

Grumeti Serengeti River Lodge, Национален парк Серенгети, Танзания

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

Grumeti Serengeti River Lodge е разположен в отдалечените западни части на Националния парк Серенгети, където ще имате едно неповторимо интимно и ексклузивно сафари изживяване, с хипопотами, забележителни лъвски прайдове, хиени, големи стада равнинен дивеч, както и специалните черно-бели колобуси, които не се срещат никъде другаде в Серенгети. 
Всяка година през юни и юли годишната Голяма миграция на Африка преминава през Грумети и стотици и хиляди антилопи гну, зебри и други тревопасни животни пресичат река Грумети, рискувайки челюстите на някои от най-големите крокодили в Африка.

Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X