<
Cheval Blanc Paris 5*, Франция

Със само 72 стаи и апартамента, Cheval Blanc Paris 5* е един интимен рай, където се срещат влюбени, семейства и приятели. Грабнете деня с изглед към живописната панорама, хапнете топъл кроасан, току-що изваден от фурната, потопете се в пяната на деликатно ухаеща вана, уловете душата на Париж от вашата зимна градина.

Празнуване на радостта, споделянето и любовта. Краят на годината или началото на ново приключение. Насладете се на сетивата и сладките удоволствия на живота. Посланиците на Cheval Blanc Paris 5* подготвят сцената за вашите частни събития и магически тържества. Духът на Париж бие в ритъма на Cheval Blanc Paris 5*.
Поверителни места, разкошни стаи за върховна релаксация, моменти за събиране на мислите. Cheval Blanc представя характерна ексклузивна поверителност за търсачите на тези труднодостижими вкусове на спокойствие.

Хотелът се намира на:

100 м. от Моста "Пон Ньоф";

250 м. от Площад „Дофин“;

350 м. от Monnaie de Paris - 11 Conti Museum;

400 м. от Лувъра;

400 м. от Fontaine du Palmier;

450 м. от Сент Шапел, Square Gabriel Pierné, Square Honoré Champion;

750 м. от Център „Помпиду“;

1,1 км. от Градините Тюйлери;

1,2 км. от Музей "Орсе";

1,3 км. от Люксембурските градини;

3,5 км/ от Айфеловата кула;

3.8 км. от Триумфалната арка;

17 км. от Двореца Версай;

18 км. от Градините на Версай.

 

Cheval Blanc Paris, Франция

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

From Paris, with Love!

В сърцето на Града на светлината - Париж, на няколко крачки от Лувъра и модният квартал Маре, известен с бутиците, галериите и баровете си, на левия бряг на река Сена, се издига величествено Cheval Blanc Paris.
Богатство от текстури, форми и материи. Калейдоскоп от злато и цветове. Колекция от произведения на изкуството, произведения по поръчка и любопитни неща, открити тук и там. Духът на Cheval Blanc Paris е интерпретиран от архитекта Питър Марино.

Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X