<
Aman Venice 5*, Венеция, Италия

Разположен в Palazzo Papadopoli, един от осемте монументални дворци във Венеция, по протежението на Канале Гранде, Aman Venice 5* въплъщава разкоша и чувствеността на La Serenissima. Произведенията на изкуството в стил рококо се компенсират от съвременната сдържаност на интериора на Жан-Мишел Гати, докато частните градини – рядкост в този плаващ град – са пренебрегнати от пищни заведения за хранене и просторни апартаменти.

Стаите на Aman Venice 5* и Signature Rooms, които се различават по размер и конфигурация, включват произведения на едни от най-великите художници на Италия – включително архитекта Сансовино от 16-ти век и художника Тиеполо от 18-ти век. Съвременното обзавеждане допълва автентичните копринени стенни облицовки, полилеи, дървени ламперии в стил шиноазри и изрисувани тавани, докато много апартаменти предлагат гледка към Канале Гранде.

Пресните, сезонни продукти са в основата на храненето в Aman Venice 5*, където те се трансформират в автентична венецианска кухня. Хапнете в разкошната Жълта трапезария, в заведението на хотела край канала или се насладете на частно изживяване в една от скритите стаи на двореца.

Както гостите на хотела, така и външни посетители са поканени да вечерят в Aman Venice 5*.

Arva е почитта на Aman Venice 5* към богатото кулинарно наследство на Италия – изобретателен и устойчив подход към готвенето, използвайки най-добрите съставки на сезона. Името му е взето от латинския термин за „култивирана земя“, отражение на философията на кухнята за извличане на най-доброто от почвата и морето. Всеки ден в Aman Venice 5* главните готвачи на Arva внасят своето инстинктивно разбиране за вкуса, за да произвеждат продукти, произхождащи от и около лагуната, за да приготвят смели, стоплящи сърцето и автентични италиански ястия, които могат да бъдат споделени със семейството и приятелите.

The Palazzo Kitchen Table е уникална концепция за частно хранене, включваща календар от ексклузивни събирания, провеждани през цялата година. Провеждайки се в интимна кухненска обстановка с изглед към частната градина, всяко събитие изправя малка група гости лице в лице с глобалния гастрономически елит за празненство на кулинарната креативност и местни, устойчиви съставки.

Скрит на третия етаж в двореца, Aman Spa е привлекателно интимно и спокойно убежище от суматохата на града. Трите му меко осветени стаи предлагат селекция от масажи и процедури за балансиране на ума и тялото, вдъхновени както от азиатските лечебни философии, така и от италианската спа традиция.

 

Aman Venice 5*, Италия 

 

Обърнете се към нас за да ви предложим най-добрата цена изцяло съобразено с вашите изисквания за продължителност, желани дати и условия за настаняване. Ще се погрижим за безупречната организация на полети, настаняване, трансфери, туристически обиколки и обслужване на място.

Попитайте ни за нашите ексклузивни цени и специални оферти.

Препоръчваме защото:

Само на кратка разходка от Пиаца Сан Марко, Aman Venice предлага идеалното място, от което да разгледате този романтичен град и да откриете скритите му скъпоценни камъни, докато се носите по водите на Канале Гранде на гондола.

 

Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X