<
Goldenpass Express - пътувай в лукс през Швейцария

Швейцарската компания пуска луксозен локомотив, който ще отведе пътниците до спиращите дъха дестинации Монтрьо, Гщаад и Интерлакен. Влакът Goldenpass Express, който за първи път дебютира през 2020 г., е напълно преработен от Pininfarina. Италианската дизайнерска фирма твори във всички различни области, но е най-известна с производството на най-щурите хиперколи. Изцяло електрическият Battista, например, в момента е най-бързият уличен автомобил в света.

Новият влак, който ще започне новата услуга на 11 декември, ще измине 71 мили за около три часа. Спирките по пътя включват живописните градове Boltigen, Erlenbach, Oey-Diemtigen и Spiez, за да назовем само няколко. Разбира се, гледките са истинският акцент. Големите прозорци също обещават липса на отражение, така че ще можете да направите страхотни снимки.

Местата са разделени в три основни категории: втора класа, първа класа и престижна класа. Последното включва отопляеми седалки с панорамна гледка. Пътниците могат да се насладят и на леки хапки, като хайвер или различни сирена с вино. Всяка седалка предлага и много място за съхранение на вашите чанти, ски екипировка и други подобни.

„С Goldenpass Express сме изправени пред грандиозно технологично предизвикателство, преминавайки от тясно междурелсие към стандартно междурелсие“, каза в изявление Жорж Оберсон, генерален мениджър на MOB. „Искахме също така този туристически влак да бъде красив и елегантен. Ето защо възложихме задачата на Pininfarina, една от най-престижните дизайнерски компании в света.”

Pininfarina е добре запознат с проектирането на влакове. През 1993 г. фирмата проектира Cristal Panoramic Express за MOB. Той се превърна в един от най-успешните влакове на швейцарската компания. Нека видим как историята се повтаря с обновения Goldenpass Express.

Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X