<
Абу Даби и най-голямото кино в света

Изненадани ли сте, че се случва в Обединените Арабски Емирства? От дълго време киноманиаците очакваха това да се случи и ето, че вече е факт - Звездното VIP изживяване на проекта Al Qana ще предефинира луксозното кино. 
Cinema City Qana се намира в северното крило на Al Qana и приютява единственото по рода си завладяващо кино. Мултиплексът се състои от кино 3DMAX, VIP кино, Детско кино, зали Standard, Standard Plus и Arthouse, салони Graffiti Lounge и Azul Lounge. Това кино може да побере до 9000 зрители на 15-те си екрана, предоставяйки всеки ден най-доброто от местните, холивудски и боливудски филми.

Перла в короната e XXL Theatre с първия широкоформатен премиум киносалон, включващ най-съвременния RGB лазерен проектор и Dolby ATMOS съраунд звук за безкомпромисно изживяване на картина и звук. Салонът е оборудван с напълно комфортни луксозни кожени седалки: персонализирани полулегнали клубни седалки и напълно легнали VIP седалки за едно звездно изживяване при гледане на любимия ви филм. 
Услугата за хранене в салона също ще бъде на разположение на гостите, които искат да се насладят на вкусна храна по време на филма си. Салонът STAR предоставя на VIP гостите частна чакалня, за да имат възможност да разгледат изисканите заведения за хранене, от които храната може да бъде доставена до всеки един от трите STAR VIP салона. За гостите, които искат да бъдат наистина поглезени, Presidential Theater & Lounge ще предложи на елитните си членове частни гледания, обслужване от иконом и комфорт, който надминава всяко друго кино.
Проектът Al Qana се намира в историческия район Khor Al Maqta, в непосредствена близост до Голямата джамия на Шейх Зайед. Той се състои от седем ключови зони, включително яхтеното пристанище.
Районът ще бъде домакин на много дейности на открито, включително образователни и развлекателни . Друго място за събития с участието на почитателите на здравословния начин на живот ще бъде The Bridge wellness hub.

 

Екскурзия до Абу Даби

Copyright © 2023 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X