<
Kempinski Floating Palace - суперлуксозен плаващ хотел отваря врати в Дубай през 2023 година

Kempinski Floating Palace ще предлага 12 вили, които не само ще плават, но и ще могат да се отделят от основния хотел и да пътуват до различно място. Описани като „луксозни плаващи къщи“ от швейцарската хотелиеска марка Kempinski, тези вили ще бъдат свързани с централния хотел със 156 стаи чрез понтони.

Те ще имат плосък корпус, малка кабина за настаняване на екипажа и вграден двигател. Гостите ще могат да наемат собствен капитан, който да управлява вилата, или да използват такъв, предоставен от хотела.

Вилите ще бъдат двуетажни с до четири спални, както и самостоятелна покривна тераса и инфинити басейн. Те също така ще бъдат оборудвани с панорамни прозорци и всички технически характеристики на интелигентен дом, проектирани да бъдат екологични и ще със слънчеви панели. Всеки имот ще бъде наличен за продажба или отдаване под наем.

Свързана плаваща хеликоптерна площадка е разположена до палубата за паркиране на до 16 яхти. Основната сграда на плаващия дворец е структурирана в четири части, свързани в средата със стъклена пирамида и предлагаща всичко, което един 5* луксозен хотел може да предложи.

Мохамед Ел Бахрауи, главен изпълнителен директор и основател на корабостроителница Seagate, добавя: „Вълнуващо е , че за първи път марка от калибъра на Kempinski ще управлява плаващ хотел от такъв мащаб и ние сме уверени, че нашият хотел скоро ще бъде една от най-добрите туристически атракции в Дубай".

Цените и официалната дата на откриване на новия курорт все още не са потвърдени.

 

Kempinski Floating Palace, Dubai

Copyright © 2024 Chance Travel | Изработка IWA
Този уебсайт използва бисквитки! Бисквитки Политика за поверителност X